WhatsApp Aero Güvenilir mi? 2022 faikbas

 Popüler toplumsal medya uygulamaları olan Instagram, Whatsapp, Facebook ve Twitter benzer biçimde birçok uygulamanın altyapısını kullanarak geliştirilen ve aslen resmi uygulamalarla hiç bir alakası olmaya uygulamaların geliştirildiğini görebiliyoruz. Bu uygulamalar resmi sürümlerine bakılırsa kullanıcılara değişik birtakım avantajlı özellikler sunabiliyorlar. WhatsApp Aero’da tam olarak bu biçim uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.


WhatsApp Aero isminde üçüncü taraf uygulamanın geliştirici aslen genç bir Türk yazılımcı ve çok girişimci birisi. Bu konum her ne kadar hepimizin hoşuna gitse de resmi tatbik mağazalarından indiremeyeceğiniz bu uygulamanın güvenilirliği mevzusunda tartışmak gerekiyor. Zira üçüncü taraf uygulamaların birçok açıdan zararları olabiliyor.


WhatsApp Aero Nedir?

İnternet üstünde Hazar Bozkurt ismiyle tanınan 1999 doğumlu genç bir yazılımcı tarafınca geliştirilen WhatsApp Aero, 2019 senesinde yayınlanmış olan ve resmi tatbik mağazalarından erişilemeyecek bir alternatif uygulamadır. Uygulamayı indirmek için değişik APK indirme sitelerinden yararlanmalı ve lüzumlu izinleri vererek cihazınıza kurmalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kalkar? faikbas 2022

Tablet Güvenlik Sertifikasyonu - Nedir ve Neden Önemlidir?